Cancel Preloader

KASKO SİGORTASI

Kasko Sigortası, poliçede belirtilen ve karayolunda kullanma izni olan motorlu ve motorsuz kara taşıtının sigortalı kişinin iradesi dışında araç hareket halindeyken ya da dururken hasara uğraması, çalınması, yanması ve kaza gibi durumlarda sigorta sahibine tazminat ödenmesini sağlar.

Aracınızın kaza, çalınma, hasar ve yanma risklerine karşı sizi güvence altına alır!

Sel, dolu ve fırtına gibi doğal afetler sonucunda oluşan zararlarınızı karşılar!

İhtiyaç anında 7/24 çekici hizmeti sunarak sizi yolda bırakmaz!

Kasko poliçenizi ihtiyacınız olan teminatlar doğrultusunda belirleyebilir, şirketimizin sizin için hazırlamış olduğu kasko ürünleri arasından ihtiyacınıza uygun kasko poliçesini seçebilirsiniz.

İsteğe bağlı sigortalar arasında yer alan Kasko Sigortası’nı firmamızın avantajlı ve kapsamlı sigorta poliçeleriyle birlikte güçlendirebilir, araba sürme keyfinize güveni ve huzuru ekleyebilirsiniz.

ARABAMIZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Konforlu yaşantımızın önemli bir parçası olan arabamıza gözümüz gibi bakarız değil mi?

SIK SORULAN SORULAR

Doğru sorular her zaman doğru çözümlere götürür.

Araç Kasko Sigortası, sigorta sahibinin kendi aracını güvence altına almasını sağlar. Kasko poliçenizi ihtiyacınız olan teminatlar doğrultusunda belirleyebilir, sizin için hazırlamış olduğumuz kasko ürünleri arasından ihtiyacınıza en uygun kasko poliçesini seçebilirsiniz.

Kasko sigortası, zorunlu trafik sigortasının aksine isteğe bağlı sigortalar arasında yer almaktadır. Zorunlu Trafik Sigortası, kaza sonucunda diğer araç veya üçüncü şahıslara verebileceğiniz zararlar için sizi teminat altına alan zorunlu bir sigorta iken kasko sigortası ile kendi aracınızı ve bütçenizi güvence altına almış olursunuz.

Genellikle Kasko Sigortası ile Trafik Sigortası karıştırılır. Trafik sigortası zorunlu bir sigorta iken Kasko Sigortası isteğe bağlı sigortalar kapsamındadır. Kasko Sigortası kendi aracınızın uğrayacağı zararları karşılarken trafik sigortası karşı araca vereceğiniz zararları teminat altına almaktadır.